За нас

Галеро представлява първокласен мебелен салон с един настоящ клона в Пловдив. Целта на екипа ни е да се изградим като първата в страната модерна мрежа от шоуруми, в които да се насладите на една нова, качествена и оригинална страна на света на мебелите. Ние адаптираме ценности като прецизност, всеотдайност към работата и постоянен стремеж към съвършенството в мисията си да се наложим на пазара на луксозните и първокласно изработени мебели от ново поколение – за всеки дом или офис, за всеки вид помещение и за всеки вкус!

Мебелен салон Галеро се появява през 2008 година. През изминалите години ние събирахме идеи и предложения, вдъхновение и мнения от директните клиенти, с които сме работили през цялото това време, за да се нагодим към потребителските интереси и вкусови предпочитания. Всичко това ни даде предимство пред конкурентните, а днес ние с удоволствие приемаме всеки следващ клиент, за да изпълним мечтите му, да превърнем дома му в едно наистина комфортно, стилно и приятно място за живеене. Не по-малко внимание отделяме и на всички корпоративни клиенти. Портфолиото ни включва прекрасни предложения и за вашия офис, както и за ресторанти, заведения, барове, спа центрове и хотели. Качеството на всеки артикул е балансирано комбиниран с изящна визия, перфектно подбрани материали и лично, внимателно отношение към всеки отделен детайл в ръчната изработка на нашите талантливи майстори.

Освен висококачествени мебели с неповторима визия, в мебелен салон Галеро сте винаги добре дошли да се насладите на новаторските ни интериорни и дизайнерски предложения за перфектна подредба и декорация на едно помещение. Различното при нас от всеки друг мебелен шоурум, в който сте влизали или някога ще влезнете, е, че ние съчетаваме експертното си производство с мисията си да бъдем интериорно студио за свободен достъп на нашата аудитория. Тук можете да се вдъхновите за преобзавеждане, да се снабдите със страхотни предложения за украса, а също така и да поговорите с приятните ни консултанти, грижещи се за вашето пълно потребителско удовлетворение.

Мебелен салон Галеро очаква всички любителите на нестандартното и красивото и ценителите на високото качество! Заповядайте при нас – да поговорим за мебели, да ви дадем идеята, която ще направи дома или работното ви място в уютно и очарователно местенце!